Εταιρία

Η εταιρεία ACRILIX Α.Ε. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της επεξεργασίας ακρυλικού και πλαστικού το 1981. Δεν είναι τυχαίο πως σήμερα αποτελεί ένα από τα πλέον αξιόπιστα ονόματα του κλάδου.

Η πολυετής εμπειρία και η ουσιαστική γνώση του αντικειμένου, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, η υπεύθυνη επίλυση τυχόν προβλημάτων σχεδιασμού και κατασκευής, η παροχή εξατομικευμένων λύσεων και οι καλές τιμές, αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά και αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μας.

Στην ACRILIX επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, χωρίς δεύτερη σκέψη. Είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε τα πλέον καινοτόμα υλικά με τη σφραγίδα κορυφαίων παραγωγών. Στη λίστα προμηθευτών μας παρελαύνουν τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα εργοστάσια της Ευρώπης, γεγονός που μας καθιστά ανταγωνιστικούς και μας επιτρέπει να προσφέρουμε άριστες σχέσεις ποιότητας και τιμής.

Οι εφαρμογές του ακρυλικού είναι απεριόριστες και ικανές να καλύψουν κάθε επαγγελματική ανάγκη. Η γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά από τυποποιημένα είδη. Κάποια από αυτά είναι ετοιμοπαράδοτα, ενώ άλλα παράγονται κατά παραγγελία σε ελάχιστο χρόνο.

Καινοτόμοι και οραματιστές, στην ACRILIX καταργούμε τα στεγανά στην εξυπηρέτηση και είμαστε δίπλα σας με τον πλέον παραγωγικό τρόπο. Σταθερά προσανατολισμένοι στις ανάγκες σας, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να τις καλύπτουμε στο έπακρο.

ISO 9001 Εταιρίας

Ισολογισμός 2014